Trakā pasaule
2021. gada 29. augusts, 08:26

Māmiņa pasauca savu mazo meitu pie sevis un tikai tad pamanīja, ka viņu pavada tumšs siluets

Jauns.lv

Kāda sociālās tīkla „TikTok” lietotāja nesen dalījusies ar video no notikuma, kuru viņa joprojām atceras ar šausmām. 2016.gadā, kad Ženevjēvas meita bija maziņa, māte dzirdēja, ka viņa ar kādu runā. Viss būtu kārtībā, bet mājā tobrīd bez viņas un meitas neviens nebija. Pārbiedētā sieviete paķēra telefonu un pasauca meitenīti. Tas, ko viņa pamanīja, sievieti šokēja.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Meitenīte gandrīz uzreiz atskrēja pie māmiņās, un viss izskatījās normāli. Sākumā Ženevjēva nomierinājās, bet ne uz ilgu laiku. Pārskatot video, viņa saprata, ka nofilmētie kadri vairāk atgādina fragmentu no šausmu filmas. Līdzās viņas meitai, kura jautri ieskrēja istabā, gāja liels un tumšs siluets. Kas tas bija, sieviete nav sapratusi pat pēc pieciem gadiem, vēsta "The Sun".

foto: Ekrānuzņēmums
Māte piecu gadu laikā tā arī nav sapratusi, kas viņas meitu pavadīja līdz istabai.

Ženevjēva par šausminošo video atcerējusies pirms nedēļas un ne velti. Kad viņa to publicēja savā "TikTok" kontā, tas nekavējoties guva ievērību. Pāris dienu laikā to noskatījušies aptuveni 2.5 miljoni cilvēku. Komentāros cilvēki tā arī nespēja palīdzēt māmiņai un viest skaidrību, kas ir video redzamais siluets. Kāds teica, ka tā ir meitenītes ēna, bet vairums uzskatīja, ka tas ir kārtējais spoks, turklāt daži norādīja, ka ne vienmēr tie ir ļauni.

foto: Ekrānuzņēmums
Meitenīti uz istabu pavada tumšs siluets.

"Ne visi gari ir ļauni. Ja bērns nebaidās, tad arī jums nevajadzētu baidīties. Mazi bērni lieliski jūt negatīvu enerģiju," komentēja jjre27.

Tēmas