Slavenības
2021. gada 27. augusts, 07:35

Raiens Reinoldss izcili izjoko sievu dzimšanas dienā

Jauns.lv

Holivudas aktieru pāris Raiens Reinoldss un Bleika Laivlija, kas ģimenē audzina trīs meitas, faniem ir labi pazīstami ar to, ka mīl izjokot viens otru sociālajos tīklos.

Raiens Reinoldss vienmēr atrod laiku, lai paķircinātu Bleiku Laivliju, pat viņas dzimšanas dienā. Sievas jubileja arī šogad nebija izņēmums.

Raiens Reinoldss un Bleika Laivlija filmas "Pokemon: Detective Pikachu" pirmizrādē

Aktieri Raiens Reinoldss un Bleika Laivlija 2019. gada 2. maijā Ņujorkā filmas "Pokemon: Detective Pikachu" pirmizrādē.

gallery icon
10

Viss aizsākās nedēļas sākumā, kad 44 gadus vecais aktieris vietnē TikTok padalījās ar video, kurā redzams, kā viņš kaifo pie Meraijas Kerijas 1995. gadā iznākušā singla “Fantasy”. Starp citu, šī dziesma dzirdama arī Reinoldsa jaunākajā filmā “Free Guy”.

@vancityreynolds

Go see Free Guy this weekend so I can stop doing this. ##FreeGuy

♬ Fantasy - Mariah Carey

Nebija ilgi jāgaida arī līdz popzvaigznes reakcijai uz šo video. Piecu “Grammy” balvu laureāte savā blogā padalījusies ar savu versiju par Reinoldsa TikTok video un ievērtējusi viņa neparasto horeogrāfiju.

@mariahcarey

##duet with @vancityreynolds That wasn’t part of the plan! 😂❤️ ##FreeGuy ##Fantasy

♬ Fantasy - Mariah Carey

Savukārt trešdien – Laivlijas dzimšanas dienā (!) – Reinoldss neslēpa sajūsmu par to, ka superzvaigzne Meraija novērtējusi viņa video un pārpublicēja popzvaigznes TikTok video savā “Instagram” stāstu sadaļā, komentārā pierakstot: “Pats labākais, kas jebkad ar mani ir noticis 25. augustā”.

foto: Instagram

Bleika reti kad komentē vīra jokus. Arī šoreiz viņa izlikusies, ka izjokošanu nemaz nav redzējusi. Tā vietā viņa atzīmējusi savu 34. dzimšanas dienu, savā “Instagram” stāstu sadāļā pārpublicējot draugu sūtītos apsveikumus.

Laivlija un Reinoldss iepazinās 2010. gadā, kad kopā strādāja pie filmas “Green Lantern”, kurā atveidoja pārīti. Romantiskās jūtas īstajā dzīvē abiem izveidojās gadu vēlāk, un jau 2012. gada septembrī viņi svinēja kāzas. Pāris ģimenē audzina trīs meitas: Džeimsu (6,5), Inesi (4,5) un Betiju (22 mēneši).

Raiens Reinoldss. Seksīgākais vīrietis pasaulē

gallery icon
9

Šis Holivudas pāris faniem ir labi pazīstams ar otra izjokošanu sociālajos tīklos.
Pavisam nesen viņi atzīmēja savu desmito gadadienu kopš pirmā randiņa, un to nosvinēja, atgriežoties tajā pašā restorānā, kur aizsācies viņu mīlasstāsts.

Kulta aktrise Bleika Laivlija

gallery icon
29

“10 gadus vēlāk. Mēs joprojām aizejam uz savu ‘pirmo randiņu’,” Bleika pierakstīja komentārā pie fotogrāfijas, kas uzņemta viņu mīlestības gadadienā. “Taču daudz ērtākās kurpēs.” Viņa arī publiskoja fotogrāfiju, kurā Raiens redzams stāvam iepretī suši restorānam “O Ya”. “Ja nebūtu šīs vietas, mēs nebūtu kopā. Es nejokoju. Neviens restorāns mums nenozīmē tik daudz,” rakstīja Bleika.

Arī Raiens padalījās ar selfiju, kas uzņemts pie restorāna. “Mūsu mīļākais restorāns ar ceturto viņas mīļāko randiņu puisi,” jokoja Reinoldss. Tā vien šķiet, ka pavilkšana uz zoba šajā ģimenē ir viņu mīlestības valoda.

Bleika Laivlija ar mammu modes nama "Michael Kors" skatē Ņujorkā

Aktrisei Bleikai Laivlijai un viņas mammai tiek pārmests, ka „Micheal Kors” skatē Ņujorkas Modes nedēļā viņas sēdējušas pirmajā rindā ar ...

gallery icon
9

Aktieris vēlāk pārpublicēja mazāk apgrieztu fotogrāfiju, bet pāri viņa sejai bija redzams uzraksts: “Publicēju šo atkal, jo [iepriekš] biju nogriezis sievas jaukos auskarus,” rakstīja Raiens. “Viņa mani bija apmācījusi labāk. Atvainojiet, ja kādu pievīlu.”

Šo ierakstu vēlāk savā “Instagram” stāstu sadaļā pārpublicēja pati Bleika, pierakstot īsu: “Tā ir.”