foto: Ekrānuzņēmums
Sieviete mājās zem paklāja atrada slepenas durvis, kas ved uz biedējošu pagrabu
Trepes uz pagrabu.
Trakā pasaule
2021. gada 3. marts, 11:39

Sieviete mājās zem paklāja atrada slepenas durvis, kas ved uz biedējošu pagrabu

Jauns.lv

Kāda sociālā tīkla "TikTok" lietotāja nesen piedzīvoja īstu murgu, kad tīrīšana laikā pacēla koridora paklāju un zem tā pamanīja slepenu eju. Durvis veda uz pagrabu, par kuru sieviete pat īsti nezināja. Jaunās māmiņas video skatīts jau 14,4 miljonus reižu, bet soctīkla lietotāji dega nepacietībā uzzināt, kas redzams pagrabā, vēsta "Lad Bible".

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Viņa savā "TikTok" kontā veica tiešraidi no notikuma vietas. Mājas uzkopšanu sieviete ar draudzenēm ieplānoja vēlā vakarā, tāpēc pagraba apmeklējumu nācās atlikt. Tiklīdz draudzenes no grīdapakšas izdzirdēja dīvainu dunoņu, viņas steigšus devās mājās, atstājot mājas saimnieci ar bērnu vienu.

foto: Ekrānuzņēmums
Uzkopšanas darbu laikā tika atrastas slepenas durvis, kas ved uz pagrabu.

Naktī visā mājā pēkšņi iedegās visas gaismas, lai gan iepriekš tā nekad nebija atgadījies. No rīta jaunā māmiņa nolēma nokāpt pagrabā, lai veiktu izmeklēšanu.

foto: Ekrānuzņēmums
Sieviete pagrabā pamanīja asinīm līdzīgus pleķus un dažādus priekšmetus.

Viņa bija uztraukusies, un sievieti biedēja viss redzētais. Sākumā pagrabā neiedegās gaisma, bet lampiņa ieslēdzās pēc neilga laika, kas situāciju padarīja vēl nokaitētāku. Apkārt bija zirnekļu tīkli un dažādi dīvaini priekšmeti. Tomēr vislielākie jautājumi radās pēc tam, kad viņa uz grīdas pamanīja asinīm līdzīgus traipus un caurumus sienā, kas ved uz citām telpām. Atrisinājās arī dunoņas avots – tas nāca no elektrības sadales skapja, kuru viņa ilgu laiku bija meklējusi.

foto: Ekrānuzņēmums
Trepes uz pagrabu.

"Tas bija paslēpts ne bez iemesla. Apklājiet to atpakaļ, kundzīt" rekomendē bbxaly.

"Tagad ir 2021.gads – nav īstais laiks atvērt aizdomīgus pagrabus," prāto avines611.

"Nē, tā sākas visas šausmu filmas. Es bēgtu," iesaka madmorph.

Tēmas