foto: Instagram
Modele Emīlija Ratažkovski ļoti erotiskā VIDEO paziņo, ka drīz kļūs par māmiņu
Emīlija Ratažkovski ir sava pirmā bērniņa gaidībās.
Slavenības
2020. gada 27. oktobris, 16:10

Modele Emīlija Ratažkovski ļoti erotiskā VIDEO paziņo, ka drīz kļūs par māmiņu

Jauns.lv

Pasaulē pieprasītā modele Emīlija Ratažkovski paziņojusi par grūtniecību. Savā "Instagram" profilā 29 gadus vecā skaistule pirmo reizi atrādīja grūtnieces vēderu uz žurnāla "Vogue" vāka.

Modele ir precējusies ar aktieri Sebastianu Bēru-Makklardu un pirmoreiz kļūs par māmiņu.

Modes žurnāla "Vogue" vāka intervijā Emīlija Ratažkovski atklāj, ka abi ar vīru Sebastianu Bēru-Maklardu ir sava pirmā kopīgā bērna gaidībās. Vāka fotogrāfijai modele pozē bronzas krāsas kombinē un glāsta augošo vēderiņu.

"Pateicīga un augoša. Paldies "Vogue" par šo ļoti īpašo vāku," rakstīja Emīlija.

Savā esejā žurnālam "Vogue" Emīlija raksta: "Kad mēs ar vīru draugiem pastāstām, ka esmu stāvoklī, viņu pirmais jautājums pēc “"apsveicu" gandrīz vienmēr ir "vai tu zini, ko tu vēlētos?". Mēs gribam atbildēt, ka nevēlamies zināt bērna dzimumu līdz 18 gadu vecumam, kad viņš pats mums to pateiks."

Emīlija gan atzīst, ka draugi par šādu topošo vecāku atziņu smejoties, taču viņu teiktajam esot jēga, jo svarīgi esot ne tikai tas, ar kādiem dzimumorgāniem pasaulē nāk bērns, bet kāds viņš būs un kāda būs viņa iekšējā pasaule, un viss no tā turpmāk izrietošais.

Emīlija Ratažkovski ociālajā tīklā publicējusi arī piemiņas video ar savu pirmo grūtniecību. Tam klāt modele pierakstījusi: "Šo video es lološu līdz sava mūža beigām."

Komentāros  fani modeli apsveic ar tik svarīgo notikumu viņas dzīvē.

Emīlija Ratažkovski demonstrē augošo topošās māmiņas vēderiņu

gallery icon
16

Modele Emīlija Ratažkovski dodas uz restorānu pavisam caurspīdīgā tērpā

gallery icon
22

Emīlija Ratažkovski pie baseina Kannās

Modele Emīlija Ratažkovski devusies uz Kannu kinofestivālu. Viņa apmetusies viesnīcā „Hotel du Cap Eden Rock”, kur no pasākumu apmeklējumiem brīvo ...

gallery icon
26

Emīlijas Ratažkovski privātās fotogrāfijas

gallery icon
24