Slavenības
2020. gada 28. oktobris, 06:44

Emīlija Ratažkovski savu topošās māmiņas augošo vēderu izrāda apspīlētā un ļoti pikantā kleitā

Jauns.lv

Modele Emīlija Ratažkovski (29), kas pirmdien paziņoja, ka ir bērna gaidībās, jau tajā pašā dienā piedalījusies jutekliskā fotosesijā, pozējot auguma aprises izceļošā pikantā kleitā Ņujorkas ielās.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Emīlija Ratažkovski demonstrē augošo topošās māmiņas vēderiņu

gallery icon
16

Emīlija Ratažkovski fotosesijai bija izvēlējusies garu augumam piegulošu kleitu, kas akcentē topošās māmiņas augošo vēderu. Savukārt kleitas kreiso sānu rotāja dziļš un pikants izgriezums, kas pat nedaudz atsedza krūtis. Tērpam modele un aktrise pieskaņojusi garus sarkanus čūskādas printa zābakus uz augstiem papēžiem.

foto: Elder Ordonez / SplashNews.com/ Vida Press
Emīlija lepojas ar augošo vēderiņu.

Viņas rokas rotāja vairākas zelta rokassprādzes, bet ausīs zaigoja nelieli zelta riņķīšu auskari. Acis Emīlija bija paslēpusi aiz tumšajām brillēm, kuras gan fotosesijas gaitā noņēma.

Grimu topošā māmiņa izvēlējusies dabisku, vairāk akcentējot acis, bet lūpām uzklājot vien dabiska toņa spīdumu.

foto: Matt Baron/Shutterstock/ Vida Press
Emīlija ar vīru Sebastianu Bēru-Maklardu.

Fotosesijai izvēlētā tumši pelēkā trikotāžas midi garuma kleita ir no modes nama “Aya Muse” 2021. gada pavasara/vasaras kolekcijas. Jaunās kolekcijas tērpi vēl nav pārdošanā, bet citus šī modes nama kolekcijas apģērbus iespējams aplūkot un iegādāties mājaslapā “luisaviroma.com”.

Zābaki ir no zīmola “Stuart Weitzman” kolekcijas.

Modes žurnāla “Vogue” vāka intervijā Emīlija Ratažkovski atklāj, ka abi ar vīru Sebastianu Bēru-Maklardu ir sava pirmā kopīgā bērna gaidībās. Vāka fotogrāfijai modele pozē bronzas krāsas kombinē un glāsta augošo vēderiņu. “Pateicīga & augoša”, tā priecīgos jaunumus savā “Instagram” kontā pavēstījusi modele, klāt pievienojot attēlu ar žurnāla vāka foto.

Savā esejā žurnālam “Vogue” Emīlija raksta: “Kad mēs ar vīru draugiem pastāstām, ka esmu stāvoklī, viņu pirmais jautājums pēc “apsveicu” gandrīz vienmēr ir “vai tu zini, ko tu vēlētos?”. Mēs gribam atbildēt, ka nevēlamies zināt bērna dzimumu līdz 18 gadu vecumam, kad viņš pats mums to pateiks.”

Emīlija gan atzīst, ka draugi par šādu topošo vecāku atziņu smejoties, taču viņu teiktajam esot jēga, jo svarīgi esot ne tikai tas, ar kādiem dzimumorgāniem pasaulē nāk bērns, bet kāds viņš būs un kāda būs viņa iekšējā pasaule, un viss no tā turpmāk izrietošais.

Modele Emīlija Ratažkovski dodas uz restorānu pavisam caurspīdīgā tērpā

gallery icon
22

Modele Emīlija Ratažkovski uz pasākumu dodas apakšveļā

Modele Emīlija Ratažkovski uz pasākumu devusies zīmola „Gooseberry Intimates” melnā mežģīņu apakšveļā. Vēlāk viņa parādījusi, ka tāds pats bodijs viņai ...

gallery icon
3

Emīlija Ratažkovski juvelierizstrādājumu zīmola „Jacquie Aiche” reklāmā

gallery icon
8
recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās