Google Pay pieejams arī Citadeles klientiem
Bizness un ekonomika
2021. gada 5. novembris, 11:18

Google Pay pieejams arī Citadeles klientiem

Jauns.lv

Citadeles klientiem turpmāk pieejams vēl viens inovatīvs maksājumu risinājums – Google Pay. Citadeles X karšu lietotāji tagad var izmantot Google Pay, lai veiktu pirkumus veikalos, kuros tiek pieņemti bezkontakta maksājumi, vai maksāt lietotnēs un tīmekļa vietnēs, kur tiek akceptēts Google Pay.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Google Pay piedāvāšana klientiem ir Citadeles nākamais solis ceļā uz ātrākiem, ērtākiem un drošākiem maksājumiem ar viedierīcēm. Tagad visi klienti neatkarīgi no viņu vēlamās ierīces — mobilā tālruņa, viedpulksteņa — var ērti un ātri iepirkties veikalos, tiešsaistē un arī mobilajās lietotnēs.

“Citadele bija pirmā banka Latvijā, kas 2018. gadā ieviesa bezkontakta maksājumus ar Android ierīcēm, un tagad Google Pay funkcionalitātes pievienošana vēl vairāk uzlabos lietotāju pieredzi. Tagad visiem Citadeles klientiem – gan Android, gan iOS ierīču lietotājiem – ir pieejami globāli atzīti maksājumu risinājumi. Google Pay maksāšanas metode mūsu klientiem netika ieviesta, lai maksājumu risinājumu būtu skaitliski vairāk, bet gan ar mērķi nodrošināt, ka katrs klients var rīkoties ar savu naudu sev ērtākajā veidā – gan veikalos, gan tiešsaistē," skaidro “Citadele” karšu un norēķinu operāciju daļas vadītājs Andris Lazdiņš.

Jaunais risinājums ļauj klientiem līdz 50 eiro maksāt bez viedtālruņa atbloķēšanas. Veicot lielākus pirkumus, līdzīgi kā maksājumu kartēm, būs jāievada PIN kods. Tāpat nav nepieciešams atvērt bankas lietotni, lai aktivizētu mobilos maksājumus.  Klientam tikai jāpamodina tālrunis un jāpietuvina tas POS terminālim.

Turklāt Google Pay nodrošina ātru un drošu iepirkšanos tiešsaistē, saglabājot klientu norēķinu informāciju, tā ietaupot laiku, kas tiek pavadīts ievadot karšu datus. Google rūpējas, lai klientu dati tiek glabāti šifrētā veidā Google serveros.

Par banku Citadele

Citadeles misija ir modernizēt banku nozari un sniegt klientiem un biznesam visā Baltijā vairāk iespēju.

Līdztekus klasiskajiem bankas pakalpojumiem Citadele saviem klientiem piedāvā virkni jaunākās paaudzes finanšu tehnoloģijās bāzētu pakalpojumu: sākot ar mūsdienīgu lietotni, bezkontakta norēķiniem un zibmaksājumiem, un beidzot, kā pirmie Baltijā, piedāvājot atvērt kontu ar selfiju, maksāt ar gredzenu un uz mobilā tālruņa numuriem.

Citadele ir otrā lielākā banka Latvijā pēc aktīviem. Citadeles grupa tiek pārvaldīta no Latvijas. Tās meitas uzņēmumi un filiāles darbojas Latvijā, Lietuvā un Igaunijā.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās