foto: Publicitātes
Ārkārtas situācijas laikā DPD Latvija piedāvā darba iespējas dīkstāvē palikušajiem
DPD Latvija aicina pievienoties uzņēmuma komandai ikvienu interesentu, īpaši tos iedzīvotājus, kas pandēmijas laikā Covid-19 ierobežojumu dēļ, ir bijuši spiesti doties dīkstāvē vai pārtraukt savu līdzšinējo darbību.
Bizness un ekonomika
2021. gada 22. oktobris, 10:12

Ārkārtas situācijas laikā DPD Latvija piedāvā darba iespējas dīkstāvē palikušajiem

Jauns.lv

Starptautiskais sūtījumu piegādes uzņēmums DPD Latvija kā sociāli atbildīgs uzņēmums ārkārtas situācijas laikā vēlas atbalstīt Latvijas iedzīvotājus, piedāvājot plašas darba iespējas gan Rīgā, gan citviet reģionos. Līdz ar sūtījumu apjomu pieaugumu, DPD Latvija aicina pievienoties uzņēmuma komandai ikvienu interesentu, īpaši tos iedzīvotājus, kas pandēmijas laikā Covid-19 ierobežojumu dēļ, ir bijuši spiesti doties dīkstāvē vai pārtraukt savu līdzšinējo darbību. Tādējādi DPD Latvija sniedz iespēju krīzē vissmagāk cietušo nozaru darbiniekiem rast iespēju turpināt darbu un pat atklāt jaunas karjeras iespējas, portālu Jauns.lv informēja uzņēmums.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

“Ņemot vērā līdzšinējo pieredzi, pieļaujam būtisku sūtījumu apjoma pieaugumu ārkārtējās situācijas laikā, līdz ar to jau laikus plānojam darbaspēka resursu paplašināšanu, lai varētu nodrošināt savlaicīgu sūtījumu piegādi. Iepriekš ārkārtējās situācijas laikā sūtījumu apjoms DPD Latvija tīklā pieckāršojās, lai nodrošinātu augošos sūtījumu apjomus, esam veikuši vērienīgas investīcijas DPD Pick up paku skapju tīkla paplašināšanā visā Latvijas teritorijā, kā arī par 70% palielinājuši darbinieku skaitu, radot jaunas darba vietas. Vienlaikus, iedzīvotājiem arvien vairāk novērtējot e-komercijas priekšrocības, sūtījumu apjoms turpina augt, īpaši to var novērot pastiprinoties pandēmijas ierobežojumiem, t.sk., ārkārtējās situācijas laikā, kad iepirkšanās klātienē daudzviet ir liegta. Ņemot vērā, ka Covid-19 ierobežojumu dēļ, daļa iedzīvotāju ir spiesti doties dīkstāvē vai paliek bez darba, mēs aicinām pievienoties DPD Latvija komandai, tādējādi radot iespēju cilvēkiem turpināt strādāt,” norāda DPD Latvija valdes priekšsēdētājs Jānis Grants.

DPD Latvija aicina pievienoties sūtījumu un kurjera piegādes līderim Latvijā, piedāvājot vairākas darba vakances Rīgā un citviet Latvijā - darbam visā Latvijā nepieciešami sūtījumu piegādes kurjeri, noliktavas un sūtījumu šķirošanas termināla darbinieki Rīgā, kā arī klientu apkalpošanas konsultanti.

DPD Latvija katru dienu piegādā sūtījumus privātiem un korporatīviem klientiem, izmantojot inovatīvus risinājumus un vietējā tirgus pieredzi. DPD Latvija rūpējas, lai darbiniekiem piedāvātu mūsdienīgu darba vidi, konkurētspējīgu atalgojumu un sociālās garantijas, kā arī veselības apdrošināšanu un izaugsmes iespējas starptautiskā mērogā. Obligāta prasība visiem kandidātiem ir digitāls Covid-19 sertifikāts, kas apliecina pilnu vakcinācijas kursu vai Covid-19 pārslimošanas faktu.
Vairāk par aktuālajām darba vakancēm skatīt šeit.