Kā neapmaldīties modernajā lietotņu labirintā?
qrf
Auto un tehnoloģijas
2021. gada 23. februāris, 16:51

Kā neapmaldīties modernajā lietotņu labirintā?

Reklāmas projekts

Jauns.lv

Katram no mums viedtālrunis vienmēr ir pa rokai un sniedz teju visu – izklaidi, komunikāciju ar draugiem vai kolēģiem, kā arī pieeju aktuālājām ziņām un informācijai, ko meklējam. Lai atvieglotu mūsu ikdienu, darba un saziņas procesus regulāri kļūst pieejamas arvien jaunas lietotnes. Kā izvēlēties piemērotāko lietotni, īpaši ņemot vērā, ka lietotņu skaits tikai Huawei ierīcēm vien pēdējos 10 mēnešos ir palielinājies piecas reizes?

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Atbildi uz šo jautājumu sagatavojis tehnoloģiju uzņēmums Huawei, kas savā oficiālajā lietotņu veikalā AppGallery ērti un pārskatāmi klasificējis visu saturu. Lietotāju ērtībām, šī platforma sakārtota divās pamata kategorijās – lietotnes un spēles. Izvēloties lietotņu kategoriju, tā tiek sakārtota vēl 17 dažādās grupās, sākot ar izklaidi un ziņām, un beidzot ar sociālo tīklu un informācijas meklēšanas rīkiem. Tieši tādēļ viegli orientēties, pat, ja nepieciešams atrast ļoti konkrētu lietotni.

Plaša un ērta lietotņu izvēle

Izvēloties spēles, galvenais kritērijs ir lietotāja individuālā gaume, taču kā orientēties daudz plašākajā lietotņu klāstā? Lietotāju ērtībai, oficiālajā lietotņu veikalā AppGallery visās lietotņu kategorijas ir sakārtotas pēc nepieciešamības: izklaide, izglītība, lasāmviela, fotografēšana, tūrisms, iepirkšanās, finanses, sports, veselība un citas. Tā rezultātā ikviens AppGallery lietotājs var atrast visu, kas nepieciešams, lai padarītu savu viedtālruni pēc iespējas parocīgāku, turklāt to var izdarīt pavisam ātri un ērti.

AppGallery lietotņu saraksts pastāvīgi paplašinās un platforma piedāvā ne tikai Huawei bet arī citu izgatavotāju lietotnes. Mūzikas cienītājiem pieejama populārā platforma Deezer, taču aktīvi sekot līdzi jaunumiem iespējams pateicoties populārajai ziņu lietotnei DELFI, un lielisku izklaidi piedāvā sociālie tīkli Viber un TikTok. Taču lietotājam īpaši draudzīgu šo lietotņu veikalu padara tas, ka, noklikšķinot uz jebkuras kategorijas, uzreiz parādās populārākās vai labākās lietotnes un atliek vien tās lejupielādēt.

Lietotnes ir pasargātas no bērnu ziņkārības

Lietotņu izvēle ir tikpat liela, cik liela ir bērnu ziņkārība un vēlme tās visas izmēģināt. Lai kontrolētu bērnu viedierīču lietošanas paradumus, AppGallery piedāvā vecuma noteikšanas un ierobežošanas funkciju. Piemēram, ja viedtālruni lieto sešus gadus vecs bērns, veicot attiecīgos iestatījumus, lietotņu veikals automātiski slēps un bloķēs saturu, kas nav piemērots lietotāja vecumam. Papildus tam, ja viedtālruni lieto dažāda vecuma bērni, AppGallery piedāvā izmantot dažādas vecāku kontroles funkcijas, lai nodrošinātu, ka bērni izklaidējas drošā vidē un nepiekļūst nepiemērotam saturam.

Jaunākās un aizraujošākās spēles

Tā vietā, lai pats meklētu visaizraujošākās jaunās spēles savam viedtālrunim, ļaujiet lietotņu veikalam to darīt jūsu vietā. Trešais lielākais lietotņu veikals Appgallery nekavējoties parādīs populārākās un ievērības cienīgas spēles, noklikšķinot uz spēļu kategorijas. Papildus tam, topa augšgalā būs iespējams atrast visaizraujošākās spēles, spēles, kas bija populārākās šajā mēnesī vai tādas, kas drīz parādīsies veikalā. Tādā veidā iespējams pārredzēt ārkārtīgi plašo spēļu klāstu skaidri pārskatāmās kategorijās un ātri atrast noskaņojumam vispiemērotāko spēli.

Mobilās spēles kļūst arvien populārākas un nopietni konkurē ar spēļu konsolēm un datorspēlēm. Tas tādēļ, ka mobilo spēļu grafika aizvien vairāk līdzinās datorspēlēm un pat izvēlīgākie atradīs savu iecienītāko spēli arī viedtālrunī. Piemēram, AppGallery platforma kulta sēriju Game of Thrones cienītājiem piedāvā aizraujošu spēli Game of Thrones: Beyond the Wall. Taču tiem, kuri iecienījuši spraigas autosacīkstes jāizmēģina prasmes spēlē Asphalt 9: Legends, savukārt, prāta “asināšanai” noderēs Rescue Cut - Rope Puzzle un citas atjautības spēles. Tāpat AppGallery pieejama arī Latvijā radītā spēle Dystopia: Contest of Heroes, kas iemantojusi lielu popularitāti.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Raksts tapis sadarbībā ar Huawei.