foto: Ekrānuzņēmums no "Instagram"
Piezīmju grāmatiņa un nāve drīz pēc pazušanas. Kas notika ar nogalinātās soctīklu zvaigznes līgavaini?
Pasaulē
2021. gada 29. oktobris, 06:04

Piezīmju grāmatiņa un nāve drīz pēc pazušanas. Kas notika ar nogalinātās soctīklu zvaigznes līgavaini?

Jauns.lv

Varasiestādes aizvākušas pie Braiena Laundrija vecāku mājām izveidoto piemiņas vietu nogalinātajai Gabija Petito. Tā tur atradās gandrīz divus mēnešus kopš pirmo reizi tika paziņots par viņas pazušanu, informē "Independent.co.uk".

Tikmēr tiesu antropologs analizē Laundrija mirstīgās atliekas un var paiet divas līdz trīs nedēļas, lai atklātu, kā jaunais vīrietis miris, sacīja Laundrija ģimenes advokāts Stīvens Bertolino.

Policija, kas izmeklē Petito un Laundrija nāves gadījumus noliegusi "viltus ziņojumus" par to, ka Floridā pagājušajā nedēļā atrastā cilvēka mirstīgo atlieku DNS nav saskanējis ar Braiena DNS.

Nortportas policijas pārvaldes preses pārstāvis tāpat sacīja, ka pastāv "ļoti liela iespēja", ka Laundrijs miris divas dienas pēc tam, kad tika paziņots par Petito pazušanu. Medicīnas eksperts ir apstiprinājis, ka mirstīgās atliekas pieder Laundrijam, teikts policijas "Twitter" paziņojumā.

Federālās izmeklēšanas birojs (FIB) apstiprināja, ka Laundrijs miris ilgāku laiku, pirms tika atrastas viņa mirstīgās atliekas. Viņa mantas, tostarp piezīmju grāmatiņa un mugursoma varētu sniegt papildus norādes.

Tikmēr Stīvens Bertolino, Krisa un Robertas Laundriju advokāts norādīja, ka Braiens tiks kremēts bez bērēm. Viņa vecāki īsā un bezkaislīgā paziņojumā atzina dēla nāvi, publiskojot informāciju ar advokāta starpniecību, lūdzot privātumu.

Petito-Šmitu ģimenes advokāts Riks Stafords sacīja, ka ģimene neizteiks nekādus paziņojumus par Petito līgavaiņa identifikāciju, kamēr nebūs tam "emocionāli gatavi".

Vai Laundrija dienasgrāmata varētu palīdzēt FIB noskaidrot, kas ar viņu notika? Pēc FIB paziņojuma, ka ir atrasta Braiena piezīmju grāmatiņa, kriminologi pieļāva, ka tajā varētu būt atbildes uz jautājumu, kas patiesībā notika ar viņa līgavu Gabiju.