Pasaulē
2021. gada 26. oktobris, 12:02

Žurnāliste sasmīdina skatītājus, nejauši parādot, kāpēc nedrīkst tītariem uzgriezt muguru

Jauns.lv

Kad CNN filmēšanas grupa devās uz putnu fermu Eseksā, viņi plānoja uzņemt nopietnu stāstu par strādnieku trūkumu, tomēr tītariem bija citi plāni.

Žurnāliste Anna Stjuarte devās uz tītaru fermu "KellyBronz", vēsta "Daily Star". Tomēr nopietnā reportāža par darbinieku trūkumu izvērtās visai komiska.

foto: Ekrānuzņēmums
Anna Stjuarte putnu fermā Eseksā plānoja filmēt reportāžu par strādnieku trūkumu, bet tītariem bija citi plāni.

Kad žurnāliste nostājās vairāku desmitu tītaru barā, kādam putnam nepatika, ka sieviete viņam uzgrieza muguru. Putns nepacieta šādu attieksmi un nekavējoties ieknāba Stjuartei dibenā.

Tomēr ar to viss nebeidzās. Tiklīdz Anna pārsteigumā un apmulsumā iekliedzās, arī visi tītari sāka kliegt, it kā smejoties par sievietes reakciju.

Atgriezusies redakcijā, Stjuarte vēlreiz noskatījās nofilmēto materiālu un publicēja to savā "Twitter" kontā. Video nekavējoties kļuva populārs, un dažu dienu laikā tas skatīts vairāk nekā 800 tūkstošus reižu.

"Izrādās, ka tītariem patīk sirsnīgi pasmieties... uz mana rēķina. Ieslēdzam skaņu," rakstīja Anna Stjuarte.

Komentāros cilvēki atklāj, ka Anna nav vienīgā, kas cietusi no šo putnu uzbrukuma. Izrādās, ka tītari ļoti mīl papļāpāt. Tiklīdz uz viņiem līdzās nedaudz pabļaut, putni uzreiz turpina sarunu.

"Es agrāk tītaru fermās veicu uztriepes salmonellu noteikšanai, un, kad ar mani notika kas līdzīgs, es ļoti pārbijos. Es nerunāju par to ieknābšanu dibenā, bet to, kā viņi klusē, bet pēc tam sāk klaigāt, kad ar viņiem runā," komentēja __Zeph__.

"Es reti par kaut ko tādu smejos, bet šoreiz to darīju skaļi," atzīst nickdowler3.

"Viņi noteikti nodomāja, ka tas bija jautri," prāto TarnishUK.