Pasaulē
2021. gada 25. februāris, 15:14

Tēvs no bailēm sastinga, kad video kadros pamanīja, ka kāds viņa meitu velk zem gultas

Jauns.lv

Kad tēvs pētīja novērošanas kameras ierakstīto video, viņa sirds sāka sisties straujāk. Tajā redzams, ka mazā meitenīte rotaļājas pie pašas gultas malas un, šķiet, ka kādu pamana. Tomēr pulksten 23:37 notiek kaut kas dīvains. Vīrietis redzēto publicēja savā sociālā tīkla „TikTok” kontā.

"Manu meitu velk zem gultas... Sieva domā, ka viņa tur rāpojusi pati, bet viņu acīmredzami kāds vilka," komentēja satrauktais tēvs ar segvārdu joshdean0222.

foto: Ekrānuzņēmums
Vīrietis apgalvo, ka bērna istabā pastāvīgi notiek paranormālas lietas. Šoreiz piedzīvotais kļuvis par īstu murgu.

Iemūžinātājos materiālos redzams, ka bērns skatās zem gultas, bet pēc sāk zem tās lēnām rāpot. Meitenīte nemaz nekustina kājas un rodas iespaids, ka viņu kāds velk. Bērns sāk saukt palīgā un pēc mirkļa istabā ienāk mamma. Kopš publicēšanas video skatīts ap 10 miljonus reižu un lielākais vairums soctīkla lietotāji ir šokā.

"Nē, nē, nē! Viņa tiešām sākumā rāpoja pati, bet pēc tam kaut kas sāka viņu vilkt. Man patiešām ir žēl, ka tas noticis ar jūsu ģimeni," komentēja Tay Tay.

Bija arī tādi, kuri bērna raudāšanu izskaidroja ar to, ka viņa parāpojusi zem gultas un pēc tam nav spējusi izkļūt. Pēc tam tēvs publicēja vēl vienu video ar turpinājumu, kad istabā ienāk mamma. Pats dīvainākais redzams video beigās.

Vīrietis ir pārliecināts, ka tajā mirklī, kad viņa sieva paceļ bērnu gultiņu un atbrīvo pārbiedēto meitu, turpat blakus garām palido balts orbs. Ar to mistiskie atgadījumi nebeidzās. Tēvs turpina publicēt video no meitas istabas, kur iemūžināti paranormāli notikumi. Viņš apgalvo, ka visas šīs drausmīgās lietas patiešām notiek, un tas nav joks vai montāža.

Tēmas