foto: Facebook.com
Mazulis, kurš tika izgriezts no 19 gadus vecās amerikāņu studentes vēdera, saticis savu tēvu un pirmo reizi atvēris acis
Pasaulē
2019. gada 23. maijs, 10:54

Mazulis, kurš tika izgriezts no 19 gadus vecās amerikāņu studentes vēdera, saticis savu tēvu un pirmo reizi atvēris acis

Jauns.lv

Zīdainis, kas tika brutāli izgriezts no 19 gadus vecās amerikāņu studentes Marlēnas Okoa-Lopesas vēdera pēc tam, kad grūtniece bija atsaukusies uz maldinošu “Facebook” sludinājumu, joprojām smagā stāvoklī atrodas slimnīcā, taču bērniņš izrādījis reakciju, atverot acis, brīdī, kad viņu rokās paņēmis bioloģiskais tēvs.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Jau ziņojām, ka 19 gadus vecā studente Marlēna bija atbildējusi uz viltvārdes Klarisas Figueruas sludinājumu, kurā tika piedāvātas mazuļa drēbītes bez maksas. Ieradusies viņas dzīves vietā, Marlēna tika nogalināta, bet viņas mazulis izgriezts no vēdera. 

Kā atklāja policijas pārstāvji – grūtniece nožņaugta, bet viņas mazulis burtiski izgriezts no ķermeņa. Policijai ir pamats uzskatīt, ka 46 gadus vecā Klarisa slepkavību pastrādājusi, jo vēlējusies tikt pie gaidībās esošās māmiņas mazuļa, uzdodot to kā savu bērnu, jo vien dažās stundas pēc notikušā, aizdomās turamā pati piezvanījusi glābšanas dienestam, panikā stāstot, ka viņas jaundzimušais pārstājis elpot.  

foto: Facebook.com

Pēc notikušās traģēdijas bērns nekavējoties tika nogādāts slimnīcā. Lai arī ārsti prognozēja, ka mazulis neidzīvos, zīdainītis izrādījis pirmo reakciju, satiekot savu tēvu. 

Bērna tēvam Džovani Lopesam tika dota iespēja rokās paturēt savu dēlu, kaut arī mazuļa stāvoklis joprojām tiek raksturots kā smags. “Mēs visu laiku nemitīgi lūdzāmies, un tad pēkšņi mazais atvēra acis! “Ak, mans Dievs, viņš atvēra acis! - tajā brīdī kliedza tēvs,” presei pastāstīja Cecīlija Garsija, kura grūtajā brīdī palīdz ģimenei tikt galā ar psiholoģisko spriedzi.

Izmeklētāji joprojām turpina lietas izskatīšanu, un aizdomās turētā Klarisa Figuerua pašlaik atrodas apcietinājumā.