Amerikānis pie altāra atjaunina "Facebook" statusu! VIDEO
Pasaulē
2009. gada 7. decembris, 09:40

Amerikānis pie altāra atjaunina "Facebook" statusu! VIDEO

Jauns.lv

Kāds amerikānis, stāvot pie altāra, pārtrauca kāzu ceremoniju, lai atjauninātu savu attiecību statusu virtuālās saziņas tīklā "Facebook" un ierakstītu to tviterī.

Tiklīdz mācītājs pāri pasludināja par vīru un sievu, Deins Hanna steigšus no kabatas izņēma savu mobilo tālruni. Mācītājs, kurš zināja par Deina ieceri, par lielu uzjautrinājumu klātesošajiem paskaidroja, ka jaunais vīrs atjaunina savu attiecību statusu, vēstīts Lielbritānijas laikrakstā "Sun".

Deins arī ierakstīja tviterī: "Stāvu pie altāra, kur pirms dažām sekundēm Treisija Peidža kļuva par manu sievu! Nevaru uzkavēties, laiks viņu noskūpstīt!"

Tad Deins pasniedza jaunajai sievai viņas tālruni, lai Treisija atjauninātu savu "Facebook" statusu no "ir draugs" uz "precējusies".

Video ar neparasto ceremoniju ievietots tīmekļa vietnē "YouTube", kur tas guvis ievērojamu popularitāti.

"Tas bija domāts kā joks - mēs nemaz tik bieži neizmantojam "Facebook"," vietnē "YouTube" paskaidrojis jaunais vīrs.

"Mana ģimene ir izklīdusi pa visu valsti, un mēs visi izmantojam "Facebook", lai sazinātos. Kad mēs ar Treisiju saderinājāmies, lielākā daļa manu ģimenes locekļu par to uzzināja no "Facebook", kad mēs atjauninājām savu statusu," Hanna pastāstīja.

"Izvelkot tālruni un paziņojot par laulību gan "Facebook", gan tviterī, es pārsteidzu gan kāzu viesus, gan Treisiju. Viņas tālruni jau biju sagatavojis pa rokai, tāpēc, kad Treisija to palūdza, varēju uzreiz iedot. Par šo joku zinājām tikai mēs ar mācītāju," amerikānis piebilda.

BNS