foto: Shutterstock
Mīkstu sviestu saputo ar cukuru un olām. Masai pievieno kakao, cepamo pulveri, miltus, kefīru, krāsvielu un atkal visu saputo.
Masu lej veidnē un cep 170–180 grādos 30 minūtes.
Gatavo krēmu: liec traukā svaigo sieru un saldo krējumu, pievieno cukuru un kul, līdz iegūsti stingras putas.
Sameklē nelielu, apaļu formiņu, ar kuru izspiest no biskvīta apļus; no tiem veidosi kūciņas.
Krēmu ieliec konditorejas maisā un spied to uz biskvīta apļa, pa vidu atstājot tukšumu. Ieliec ievārījumu un šokolādes krēmu tukšajā vietā uz biskvīta apļa un liec virsū otru biskvīta apli. Krēmu atkal spied tikai gar malu, bet vidū kārto ogas. Atkārto to ar pārējiem biskvīta apļiem, līdz visas kūciņas gatavas.