Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv

Truša frikadeļu zupa ar dārzeņiem un makaroniem 10

Sastāvdaļas
  • 400g truša maltā gaļa
  • 100g garie makaroni
  • 300g svaigs Ķīnas kāposts
  • 200g saldēti zaļie zirnīši
  • 2 burkāni
  • 1 sīpols
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 1l dārzeņu vai vistas buljons
  • 5g sviests
  • sāls, pipari
Kad aiz loga ir mazliet vēsāks, rodas vēlme sasildīties ar karstu zupu. Tad neatsaki sev un jau šodien pagatavo! Šī zupa labi noder steidzīgajiem un aizņemtajiem - Ķīnas kāposts vārās ātrāk par galviņkāpostiem, truša gaļu var aizvietot ar maltu vistas gaļu.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Burkānus, ķiplokus un sīpolu notīra, sagriež smalkāk. Katlā izkausē sviestu, apcep tajā sagrieztos dārzeņus. Kad dārzeņi ir mīksti, pievieno sagrieztus kāpostus, buljonu un vāra 10 min.
2
Maltai gaļai pievieno pēc garšas sāli un svaigi maltus piparus, izvedo frikadeles. Makaronus salauž mazākos gabalos. Zupai vienlaicīgi pievieno frikadeles un makaronus, vāra līdz makaroni ir gatavi. Pašās beigās pievieno zaļos zirnīšus. Pēc garšas pievieno sāli.
3
Zupu pasniedz uzreiz.

Skatīt visus komentārus

Zupas