Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv

Sāļā kūka ar kūpinātu vistu un sieru

Sastāvdaļas
  • 800g kūpinātas vistas gaļa (bez kauliem un ādas) "Ķekava"
  • 400g svaigais siers
  • 2-3 marinēti gurķi
  • 200g mandeles
Šī recepte ir ņemta no recepšu grāmatas "Cāļa gaļas ēdieni". Recepšu grāmata tapusi sadarbībā ar izdevniecību "White Book". Pieprasi recepšu grāmatas labākajās grāmatnīcās!

Pagatavošana 10 porcijas

1
Vistas gaļu sagriezt mazākos gabalos. Marinētus gurķus sagriezt mazos kubiņos. Sieru sajaukt ar vistu un gurķiem.
2
Sagatavot kūku formu ar noņemamu sānu malu. Apakšu un malas izklāt ar cepamo papīru. Sagatavotā formā pārlikt vistas-siera masu, izlīdzināt un novietot ledusskapī uz 10-12 stundām (uz nakti).
3
Mandeles sasmalcināt. Sāļo kūku izņemt no ledusskapja, noņemt sānu malu, pārlikt uz servējamā šķīvja un malas apkaisīt ar riekstiem.
4
Pasniedz ar cepumiem, sāļām cepumu standziņām vai grauzdētu maizi.

Pievienot komentāru

Uzkodas