Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ar kūpinātu vistas gaļu pildītas olas

Sastāvdaļas
  • 10 olas
  • 200g kūpināta vistas gaļa
  • 1 ēd.k. franču sinepes
  • 3 ēd.k. krējums
  • sāls
  • dilles
Lieldienās tiek savārīts liels daudzums ar vistu un paipalu olām, taču bieži kaujās cietušās apalītes paliek groziņā, jo cīnas karstumā tās ne vienmēr tiek apēstas. Taču nesteidzieties no tām atbrīvoties, pagatavojiet pildītas olas un izmēģiniet šo vienkāršo recepti.

Pagatavošana 10 porcijas

1
Olas novārīt, atdzesēt, notīrīt un sagriezt uz pusēm. Izņemt olu dzeltenumus un saberzt tos ar sinepēm. Pievienot krējumu, samaisīt.
2
Vistas fileju sagriezt mazos kubiņos, pievienot mērcei. Pievienot smalki sakapātas dilles, sāli un svaigi malti piparus pēc garšas.
3
Olas baltumus sakārtot uz šķīvja un piepildīt ar salātiem. Izdekorēt ar zaļumiem

Pievienot komentāru

Uzkodas