Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vistas un sālītu citronu tadžīna

Sastāvdaļas
  • 1 kg vistas stilbiņu
  • 2-3 sālīti citroni
  • 20 olīvas ar kauliņiem
  • 1 kanēļa standziņa
  • 2 sīpoli
  • 1 ēd.k. svaigi rīvēta ingvera
  • 1 ēd.k. karija pulvera
  • ūdens vai vistas buljons
  • 5 ēd.k. olīveļļas
  • &nbsp
  • Marinādei:
  • 4-5 smalki sakapātas ķiploka daiviņas
  • 1 ēd.k. eļļas
  • sāls, svaigi malti pipari
Tradicionāla Marokāņu tadžīna, kas tiek gatavota no vistas ar sālītiem citroniem un olīvām. Īpašu aromātu piedod kanēlis.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Visas marinādes sastāvdaļas sajauc kopā un iemarinē tajā vistu stilbiņus uz 2-3 stundām.
2
Sīpolus sagriezt ripiņās. Tadžīnā uzkarsē eļļu un apcept tajā sīpolus un vistas stilbiņus. Pievienot citronus, olīvas, kanēļa standziņu, pārlej ar ūdeni vai vistas buljonu, pārkaisa ar kariju, pievieno ingveru. Uzliek vāku un spicē ielej ūdeni. Sautē apm. 45 min,līdz vista ir gatava.
3
Pasniedz ar rīsiem vai kuskusu.

Pievienot komentāru

Tadžīnas receptes