Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Tadžīna ar vistu un burkāniem

Sastāvdaļas
  • 1,5 kg vistas šķiņķīši
  • 4-5 burkāni
  • 1 sīpols
  • 3 cm ingvera sakne
  • 1 ēd.k. medus
  • 1 ēd.k. kurkuma
  • 2 ēd.k. olīveļļa
  • sāls
Tadžina ir trauks, kuru ērti paņemt līdzi izbraucienā pie dabas krūts un iekurot nelielu ugunskuru pagatavot garšīgu maltīti sev un draugiem. Piedāvājam vienu tradicionālu tadžīnas recepti.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Tadžīnas apakšā uzkarsēt eļļu un apcept tajā vistas šķiņķīšus līdz tie kļūst zeltaini. Pievienot smalki sagrieztu sīpolu un rīvētu ingvera sakni un cept visu vēl 3-4 min. Pievienot 1 gl. ūdens, medu, kurkumu, sagrieztus burkānus un sāli pēc garšas. Apsegt ar vāku un gatavot uz lēnas uguns apm. 45 min.
2
Gatavu tadžīnu pasniedz ar vārītiem rīsiem vai kuskusu.

Pievienot komentāru

Tadžīnas receptes