Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Mājās gatavotas šokolādes-riekstu konfektes ar kvasu

Sastāvdaļas
  • 200g+50g šokolādes cepumi
  • 125g rieksti (mandeles, pekanrieksti, lazdu, Indijas)
  • 40g kakao pulveris bez cukura
  • 125 ml kvasa
Kvass ir ne tikai lielisks dzēriens cīņā ar slāpēm, bet arī nozīmīga sastāvdaļa konditorejas produktu gatavošanā. Šoreiz padalīsimies ar vienreizēji garšīgu konfekšu pagatavošanas recepti. Iepriecini sevi un citus!

Pagatavošana 30 porcijas

1
Cepumus un riekstus sasmalcina. 200g cepumu sajauc ar riekstiem, kakao pulveri un kvasu.
2
Atlikušos 50g sasmalcinātu cepumu izber šķīvī. No cepumu masas veido bumbiņas valrieksta lielumā, apvārta tos cepumu drupačās un līdz pasniegšanai novieto ledusskapī.
3
Pasniedz ar kvasu vai kafiju.

Pievienot komentāru

Saldumi