Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock.com

Maijas tantes kartupeļu salāti 1

Sastāvdaļas
  • 700g vārīti kartupeļi
  • 150g salami desa
  • 180g mazsālīti gurķi
  • 4 cieti vārītas olas
  • 2 ēd.k. kaperi
  • dilles
  • zaļie loki
  • Mērcei:
  • 170g krējums
  • 3 ēd.k. svaigi spiesta citronu sula
  • sāls, pipari
Katram atmiņā no bērnības ir palicis kāds vecmāmiņas gatavots ēdiens. Tas vienmēr šķitis īpašs un ļoti gards. Protams, šādu ēdienu galvenais noslēpums ir gatavotāja sirdsmiers un mīlestība. Taču vēl viena svarīga nianse, lai maltīte izdotos ir - lai izmantotie produkti būtu svaigi un kvalitatīvi. Gatavojiet tā, lai jūsu gatavotais ēdiens paliktu siltā atmiņā arī jūsu mazbērniem.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Kartupeļus nomizo un sagriež salmiņos. Krējumu sajauc ar citronu sulu. Kartupeļus sajauc ar krējuma mērci.
2
Desu sagriež mazākos gabalos un apcep uz sausas pannas. Gurķus sagriež ripiņās. Lokus un dilles smalki sakapā.
3
Porcijas šķīvjos kārto kartupeļu salātus, pa virsu liek desu un mazsālītus gurķus. Visu pārkaisa ar dillēm un lokiem, pa virsu kārto vārītas olas.

Pievienot komentāru

Salāti