Kartupeļu salāti ar kūpinātu makreli un kukurūzu
Sastāvdaļas
- 6-8 vārīti kartupeļi
- 300g a/k makrele
- 400g kukurūza
- 2 vārīti burkāni
- 1 sīpols
- Mērcei:
- 6 ēd.k. krējums
- 1/2 ēd.k. sinepes
- 1/2 ēd.k. mārrutki
- 1/4 tējk.cukurs
- sāls, pipari
Kūpinātu makreli receptē var aizstāt ar citu, auksti kūpinātu zivi. Noteikti izmēģiniet šo vienkārši pagatavojamo salātu recepti arī jūs!
Pagatavošana 4 porcijas
1
Kartupeļus un burkānus sagriež palielos kubiņos.
Sīpolus notīra un sagriež mazos kubiņos.
Makreli sagriež smalkāk.
Sīpolus notīra un sagriež mazos kubiņos.
Makreli sagriež smalkāk.
2
Lielā bļodā sajauc krējumu, sinepes, mārrutkus, cukuru un sīpolus. Pēc garšas pievieno sāli un svaigi maltus piparus. Pievieno zivi un kukurūzu, samaisa. Un tad iecilā kartupeļus un burkānus.
3
Līdz pasniegšanai glabāt ledusskapī.