Pikantā kovboju pasta
Sastāvdaļas
- 400g pilngraudu pasta
- 300g atkauloti vistas šķiņķīši
- 400g konservētas baltas pupiņas
- 1gl vistas buljons
- 100g rīvēts cietais siers
- 1 sīpols
- 2 ķiploku daiviņas
- 30g marinēti Halapenjo pipari
- 1 ēd.k. Vorčesters mērce
- 1/2 ēd.k. brūnais cukurs
- 1/3 tējk. čili pipari
- sāls, pipari
Mēs zinam, visiem garšo vista. Receptes ar vistu ir meklētākās receptes mūsu mājas lapā, tāpēc mēs priekš tevis izmēģinājām vēl vienu recepti, kurā izmantojām vēl vienu populāru sastāvdaļu - pastu. Un ar prieku paziņojam - vēl viena lielsika recepte pievienota ūsu pavārgrāmatai. Lai labi garšo arī tev!
Pagatavošana
1
Vistas gaļu sagriež mazos gabaliņos. Sīpolus un ķiplokus sasmalcina. Pannā uzkarsē eļļu un apcep vistas gaļu, apmēram 6 minūtes. Tad pievieno sīpolus, ķiplokus, Vorčesteras mērci, čili piparus, cukuru, sāli un svaigi maltus piparus pēc garšas un cep līdz sīpoli ir caurspīdīgi, apm. 4 min. Pašās beigās pievieno pupiņas un buljonu.
2
Pastu novāra sālsūdenī atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma. Ūdeni notecina, pastu pievieno mērcei. Pievieno mērcei lielāko daļu siera, apmaisa.
3
Pirms pasniegšanas pārkaisa ar atlikušo sieru un pievieno marinētus Halapenjo piparus.