Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv

Mājas makaroni ar tomātu un tunča mērci

Sastāvdaļas
  • 300g mājas makaroni
  • Mērcei:
  • 300g tomāti savā sulā
  • 100g konservēts tuncis eļļā
  • 1 neliels sīpols
  • 1 anšovs
  • pētersīļi
  • šķipsniņa čili pipari
  • 2 ēd.k. olīveļļa
  • sāls
Makaroni šoreiz garšu orķestrī spēlē pavadošajā sastāvā. Pirmā vijole un solo partijas uzticētas īpaši pagatavotajai tomātu un tunča mērcei. Lai jauka baudīšana!

Pagatavošana 4 porcijas

1
Tunci notecināt un saspaidīt ar dakšiņu. Tomātus sasmalcināt. Anšovu un pētersīļus smalki sakapāt.
2
Sīpolu smalki sagriezt un apcept eļļā 5 min, līdz tie kļūst caurspīdīgi. Pievienot anšovu un cept, līdz tas izkūst. Pievienot tomātus, saos piparus, sāli un sautēt vēl 15 min. 5 min. pirms pagatavošanas beigām pievienot tunci. Pašās beigās pārkaisīt ar pētersīļiem.
3
Makaronus novārīt atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma. Makaronus notecināt un pievienot mērcei, ātri samaisīt un nekavējoties pasniegt.

Pievienot komentāru

Pastas