Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Ziemas salāti ar papriku

Sastāvdaļas
  • 1 kg paprika
  • 1 kg kabači
  • 500g patisoni
  • 400g tomātu pasta
  • 500g sīpols
  • 1 ķiploka galviņa
  • diļļu ziedi
  • sāls pipari
Katram ēdienam ir zināms sezonāls raksturs, taču gardēža vēlme nosaka visu. Ja kāds ēdiens garšo īpaši labi, to taču var baudīt cauru gadu, tikai īstajā sezonā sagatavojot. Lai labi garšo!

Pagatavošana 2 porcijas

1
Papriku iztīrīt no seklām un sagriezt kubiņos. Tādos pašos kubiņos sagriezt kabačus un patisonus. Sīpolus un ķiplokus smalki sakapāt.
2
Pannā uzkarsēt eļļu un apcept sīpolus un ķiplokus. Pievienot tomātu pastu un cept visu kopā vēl 5 min. Pārlikt katlā. Tajā pašā pannā nelielām porcijām apcept papriku, kabačus un patisonus. Pārlikt dārzeņus katlā. Pievienot ūdeni (līdz ar dārzeņiem), diļļu kātus, sāli pēc garšas un sautēt, kamēr dārzeņi ir mīksti.
3
Dārzeņus pārlikt tīrās sausās burkās un sterilizēt. Glabāt vēsā vietā.

Pievienot komentāru

Konservēšana