Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv

Mazie ābolu kruasāni

Sastāvdaļas
  • 400 g bezrauga kārtainā mīkla
  • 4-5 āboli
  • 1 ola
  • cukurs
  • kanēlis
Godīgi sakot šie kruasāni (citi tos sauks par pīrādziņiem) man ļoti garšo, bet pats baidījos tos gatavot. Likās sarežģīti. Taču nekā! Nav tik traki, vajag tikai sākt un viss izdosies. Katrā ziņā vienreiz tos pagatavojot, recepti atkārtosiet vēl un vēl. Turklāt, tagad ir ābolu laiks un tie ir īpaši gardi!

Pagatavošana

1
Ābolus nomizo un sagriež palielās daiviņās
2
Mīklu atkausē. Galdu pārkaisa ar miltiem un mīklu mazliet izrullē. Mīklu sadala trīsstūrīšos. Katru trīssturīti pārkaisa ar cukuru un kanēli. Uz resnākās mīklu trīsstūra daļas liek ābola šķēli un sarullē. Kruasānus apsmērē ar sakultu olu un cep iepriekš uzkrsētā krāsnī 180 grādos 15 min.
3
Pēc vēlmes kruasānus var izdekorēt ar sasmalcinātiem riekstiem, pērļu cukuru vai šokolādes skaidiņām.

Pievienot komentāru

Konditoreja