Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv

Cepumi ar ogu sukādēm

Sastāvdaļas
  • 160g pilngraudu milti
  • 180g mīksts sviests
  • 100g rieksti
  • 75g baltais cukurs
  • 75g brūnais cukurs
  • 150g ogu sukādes (upenes, mellenes, dzērvenes)
  • 1 ēd.k. vaniļas cukurs
  • 2 olas
  • sāls
Šie cepumi garšos gan leileim, gan maziem - kraukšķīgi un garšīgi. Turklāt, cepumiem pievienotās ogas padara cepumus īpašus un jūsu ģimene lūgs jums tos pagatavot vēl un vēl. Izmēģiniet šo vienkārši pagatavojamo recepti arī jūs!

Pagatavošana 12 porcijas

1
Sviestu uzputo ar balto cukuru, brūno cukuru un vaniļas cukuru, pievieno šķipsninu sāls. Puto līdz masa kļūst gaisīga un viendabīga. Turpinot putot pa vienai pievieno olas. Mīklā iemaisa miltus, kaltētas ogas un sasmalcinātus riekstus.
2
Cepešpannu izklāj ar cepamo papīru. Gatavu mīklu ar divu karošu palīdzību ne pārāk tuvu vienu otram liek uz cepešpannas veidojot apaļus cepumus apm. 1 cm biezus. Cep iepriekš uzkarsētā krāsnī 180 grādos 12-15 min.
3
Gatavus cepumus pilnībā atdzesē. Tikko izņemti no cepeškrāsns tie ir mīksti, bet atdziestot tie kļūs stingrāki.
4
Cepumus pasniedz pilnībā atdzesētus.

Pievienot komentāru

Konditoreja