Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Pankūkas ar siļķi un jogurta mērci

Sastāvdaļas
  • 8 plānas pankūkas
  • 300g siļke
  • 1 zaļš ābols
  • 1+1 ēdk. mārrutki
  • 100ml bezpiedevu jogurta
  • 1/2 mazs sīpols
  • dilles
  • sāls
"Iedvesma – tā nav siļķe, kuru var iesālīt uz daudziem gadiem." Tā ir sacījis Johans Volfgangs fon Gēte. Tomēr, bez iedvesmas neiztikt gatavojot šo ēdienu, kurā tieši siļķe spēlē pirmo vijoli. Un garšo lieliski!

Pagatavošana 4 porcijas

1
Ābolu nomizo, izgriež serdi un sagriež mazos kubiņos. Tādos pašos kubiņos sagriež siļķi un sīpolu. Siļķi, sīpolu un ābolus sajauc ar smalki sakapātam dillēm, 2 ēdk. jogurta un 1 ēdk. mārrutku. Ar šo masu piepilda pankūkas.
2
Mērcei jogurtu sablendē ar mārrutkiem un pēc garšas pievieno sāli un smalki sakapātas dilles.
3
Pankūkas pasniedz pārlejot ar jogurta mērci.

Pievienot komentāru

Idejas brokastīm