Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Cepti bumbieri ar biezpienu un cepumiem

Sastāvdaļas
  • 3 bumbieri
  • 180g biezpiens
  • 3 ēd.k. mandeļu sīrups (der arī šķidrs medus)
  • 3-4 smilšu cepumi
  • 1/2 tējk. vanilīna cukurs
  • 1/2 tējk. kanēlis
Ja brokastīs izvēlaties ko saldāku, izmēģini šo recepti. Gluži par desertu šādi pagatavotus bumbierus nenosaukt, bet baudījums garantēts!

Pagatavošana 3 porcijas

1
Cepešpannu izklāj ar cepamo papīru. Cepeškrāsni uzkarsē līdz 190 grādiem.
2
Gatavo pildījumu. Biezpienu sajauc ar mandeļu sīrupu un vanilīna cukuru. Ja nav mandeļu sīrups, var pievieno cukuru un mandeļu esenci, kas ir nopērkama praktiski visos veikalos.
3
Bumbierus nomazgā, sagriež uz pusēm un izgreb vidu. Bumbierus pārliek uz cepešpannas un katru pusīti piepilda ar biezpiena masu. Katru pusīti pārkaisa ar kanēli. Cep cepeškrāsnī apmēram 15 minūtes. Tad bumbierus pārkaisa ar sasmalcinātiem cepumiem un cep vēl 15 minūtes.
4
Pasniedzot var pārliet ar mandeļu sīrupu vai šokolādes mērci.

Pievienot komentāru

Idejas brokastīm