Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Omlete "4 elements"

Sastāvdaļas
  • 4 olas
  • 1 sarkana paprika
  • 1/2 neliels kabacis
  • 1/2 sīpols
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 3 ēd.k. tomātu pasta
  • 1 ēd.k. etiķis
  • 1/2 tējk. sarkana paprika
  • uz naža gala čili pipari
  • olīveļļa
  • sāls, pipari
Olu sastāvs ir atkarīgs no tā, kā tiek barota vista, kas olu dējusi. Jo veselīgāka vistas barība - jo uzturvielām bagātāka arī ola. Jaunākie pētījumi apliecina, ka nav nepieciešamības ierobežot olu patēriņu, kā tas tika apgalvots iepriekš. Lai labi garšo!

Pagatavošana 2 porcijas

1
Papriku iztīrīt no seklām un sagriezt kubiņos. Tādos pašos kubiņos sagriezt kabaci. Sīpolu un ķiploku smalki sakapāt. Pannā uzkarsēt eļļu un apcept sīpolus un ķiplokus. Pievienot papriku un kabačus un cept vēl 6-7 min. Pievienot tomātu pastu, etiķi, sāli pēc garšas un mazliet ūdeni un sautēt, kamēr dārzeņi ir mīksti.
2
Olas sakult bļodiņā ar sāli, svaigi maltiem pipariem, čili pipariem un paprikas pulveri. Pannā uzkarsēt eļļu un uzcept 2 omletes.
3
Omletes sakārtot uz šķīvjiem un uzlikt pa virsu dārzeņus. Pasniedz uzreiz.

Pievienot komentāru

Idejas brokastīm