Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Waldorf salad with cheese, selective focus

Grilēti jūras grunduļi

Sastāvdaļas
  • 1kg svaigi grunduļi
  • 200g rīvmaize
  • 2 olas
  • 4-5 ķiploka daiviņas
  • pētersīļi
  • dilles
  • sāls un svaigi malti pipari
Šīs sugas dzimtene ir Kaspijas un Melnā jūra. Pirmo reizi Latvijā šī suga konstatēta 2004.gadā un kopš tā laika jūras grunduļi strauji savairojušies. Nu ko, gardēži priecājas!

Pagatavošana 6 porcijas

1
Ķiplokus un zaļumus smalki sakapāt, pievienot rīvmaizi. Olas uzputot ar sāli un svaigi maltiem pipariem.
2
Zivis atzvīņot un iztīrīt. Zivis apviļā vipirms olu maisījumā, tad rīvmaizes maisījumā.
3
Grunduļus cep uz grila 3-4 minūtes no katras puses.

Pievienot komentāru

Grilam