Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Cūkgaļas strēmelītes ar brokoļiem un rīsiem Austrumu gaumē 4

Sastāvdaļas
  • 300g cūkgaļas karbonāde
  • 200g brūnie pilngraudu rīsi
  • 1 brokolis (apm. 250g)
  • 1 ēd.k. rīvēta ingvera sakne
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 2 ēd.k. saldskābā čili mērce
  • 1/2 ēd.k. kokosa eļļa
  • sojas mērce
Šī recepte noteikti ir no "Vienkārša, bet garda" kategorijas. Nav nepieciešama milzu meistarība, lai šo ēdienu pagatavotu, bet vilties tā neliks pat visprasīgākajam gardēdim.

Pagatavošana 2 porcijas

1
Rīsus novāra atbilstošo instrukcijai uz iepakojuma.
2
Brokoļus sadala ziedos vai sagriež mazākos gabalos. Brokoļus iemet vārošā sālsūdenī, vāra 3-4 min, ūdeni uzreiz notecina un ar aukstu ūdeni brokoļus noskalo, lai apturētu vārīšanas procesu un brokoļi saglabātu koši zaļo toni.
3
Gaļu sagriež strēmelītēs. Pannā izkausē eļļu un ātri apcep cūkgaļu, pievieno sojas mērci pēc garšas, ingveru, sasmalcinātus ķiplokus, čili mērci, apmaisa. Kad gaļa ir gatava, pievieno brokoļus, ātri apcep un uguni izslēdz.
4
Pasniedz uzreiz.

Skatīt visus komentārus

Gaļas ēdieni