Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock.com

Cepti vistas stilbiņi ar citroniem un čili pipariem

Sastāvdaļas
  • 1kg vistas stilbiņi
  • 700g kartupeļi
  • 2 citroni
  • 1 ķiploka galviņa
  • 1-2 čili pipari
  • 1/2 ēd.k. kaltēts rozmarīns
  • 2 ēd.k. olīveļļa
  • sāls, pipari
Nevienam sen nav nekāds jaunums, ka tieši vistas gaļa tiek uzskatīta par veselīgāko, salīdzinājumā ar citām gaļām. Tāpēc padalīsimies ar vēl vienu vistas gaļas pagatavošanas recepti.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Vistas stilbus noskalo un nosusinā. Kartupeļus nomizo un sagriež daiviņās. Ķiploku sadala daiviņās un saspiež ar plato naža daļu (tīrīt nav obligāti). Citronu sagriež gareniski daiviņās. Čili piparu sagriež palielos gabalos.
2
Karstumizturīgā formā pārliek stilbiņus, kartupeļus, ķiplokus, rozmarīnu, citronus, pārkaisa ar sāli un svaigi maltiem pipariem, pārle ar olīveļļu un apmaisa. Cep iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī 180 grādos apm. 1 stundu, ik pa brīdim apmaisot.
3
Pasniedz siltu.

Pievienot komentāru

Gaļas ēdieni