Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Šokolādes un grauzdētu riekstu krēms

Sastāvdaļas
  • 230 g smalki samaltu apgrauzdētu lazdu riekstu
  • 300 ml saldā krējuma
  • 150 g labas kokoseļļas
  • 1 tāfelīte tumšās šokolādes
Šokolādes krēmi a la Nutella kļuvuši par iecienītu produktu lielāku un mazāku bērnu brokastīs, launagā un vakariņās. Un tie garšo ne tikai bērniem vien… Taču ne mazāk garšīgus kā rūpnieciski ražotos (un pat vēl garšīgākus krēmus) var ātri un vienkārši pagatavot mājās. Ja gribas saldāku krēmu, pieber arī cukuru.

Pagatavošana

1
Katliņā sakarsē kokoseļļu ar krējumu, ieber gabaliņos salauzītu šokolādi un izkausē.
2
Iemaisi maltajos riekstos.
3
Pildi burciņā ar vāku.

Pievienot komentāru

Deserti