Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv

Kramblis ar āboliem un kazenēm

Sastāvdaļas
  • 3-4 vidēji lieli āboli
  • 250g kazenes
  • malts kardamons
  • 1/2 citrona sula
  • 2 ēd.k. grenadīna sīrups
  • 25g sviests
  • 35g milti
  • 15g auzu pārslas
  • 25g cukurs
Ja vēlaties iepriecināt savus mīļos ar kādu neikdienišķu desertu, izmēģiniet šo recepti un esiet gatavi - nāksies dzirdēt uzslavas, kā arī padalīties ar recepti.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Ābolus nomizot, izgriezt serdi un sagriezt sķēllītēs. Āboliem pievienot kazenes, kardamonu, citrona sulu, sīrupu, apmaisīt un piepildīt cepamās formiņas. Formiņās pieliet pa 1-2 ēd.k. ūdens, atkarībā no tā, cik sulīgi ir augļi.
2
Sviestu, miltus, auzu pārslas un cukuru saberzt ar rokām līdz veidojas drupačas. Pārkaisīt pa virsu augļiem.
3
Cept iepriekš uzkarsētā krāsnī 190 grādos 20-25 min.
4
Pasniedz gan siltu, gan aukstu. Klāt var pasniegt saldējumu.

Pievienot komentāru

Deserti