Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Cepeškrāsnī sutināti kabači krējuma mērcē

Sastāvdaļas
  • 2 nelieli kabači (ar mīkstu mizu)
  • 200 g skābā krējuma
  • 150 g cietā siera
  • 3 ķiploka daiviņas
  • sakapātas dilles un pētersīļi
  • sāls
  • malti melnie pipari
  • eļļa
Asākai garšai krējumā var iemaisīt Krievu sinepes.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Kabačus sagriez 1 cm biezās ripās un apkaisi ar sāli.
2
Sieru sarīvē smalkās skaidiņās. Ķiplokus ļoti smalki sakapā vai izspied caur spiedi.
3
Sieru un ķiplokus iemaisi krējumā. Pieber maltus piparus un zaļumus.
4
Cepamo plāti iezied ar eļļu un ieliec kabaču ripas. Pārlej ar krējuma un siera maisījumu un vienmērīgi izlīdzini.
5
Liec 180 grādu karstā cepeškrāsnī un sautē apmēram 20 minūtes.

Pievienot komentāru

Dārzeņu ēdieni