Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv

Kartupeļi ar sviestu un pikanto biezpienu

Sastāvdaļas
  • 1kg kartupeļi
  • 50g sviests
  • 500g biezpiens
  • 250g skābs krējums
  • 2 marinēti gurķi
  • 1/2 saldā paprika
  • 2 cieti vārītas olas
  • zaļumi (loki, dilles, petersīļi)
  • 1-2 tējk. cukurs
  • 1 tējk. ķiploku pulveris
  • sāls, pipari
Šodien piedāvājam vienkārši pagatavojamu recepti no vienkāršiem un pieejamiem produktiem.

Pagatavošana 3 porcijas

1
Kartupeļus novāra ar visu mizu, nomizo un labi sakarata kopā ar sviestu.
2
Gatavo biezpienu. Marinētus gurķus, papriku un olas sagriež mazos kubiņos. Zaļumus smalki sakapā. Biezpienu sajauc ar krējumu, gurķiem, papriku, olām, pievieno ķiploku pulveri, cukuru, sāli un svaigi maltus piparus pēc garšas.
3
Kartupeļus pasniedz ar biezpienu, dekorējot ar marinētiem sīpoliem. Klāt var pasniegt sālītu vai kūpinātu zivi.

Pievienot komentāru

Dārzeņu ēdieni