Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv

Pikantie taco ar vistas gaļu

Sastāvdaļas
  • 500g cāļa šķiņķi meža ķiploku marinādē
  • 4-6 kukurūzas tortillas
  • 200g kausēts siers
  • 500g ķīniešu kāposts
  • marinēti asie pipari
  • salskābā čili mērce
  • kinza
  • sāls
Tradicionāli Taco ir laiviņas no kukurūzu miltiem, bet mēs šoreiz izmantojam tortillas. Skaidrojums ir vienkāršs, šajā versijā ir iespēja pildījumu salikt bagātīgāk! Un saprotams, ja tas ir īpaši gards, tad šāda atkāpe ir pieļaujama! ;) Izmēģiniet šo recepti arī jūs!

Pagatavošana 4 porcijas

1
Cāļu šķiņķus uzcep vai uzgrilē. Šķiņķīšu gaļu sadala (saplūkā) ar rokām mazākos gabalos. Kāpostu sasmalcina, pārliek bļodā, pievieno pēc garšas sāli un kārtīgi ar rokām saspaida, lai izdalās sula.
2
Tortillu iesmērē ar kausēto sieru, tad kārto kāpostus un vistas gaļu. Pārlej visu ar čili mērci, pievieno marinētus piparus, pēc vēlmes var pārkaisīt ar iecienītām garšvielām. Dekorē ar kinzas lapiņām un pasniedz.

Pievienot komentāru

Burgeri & sendviči