Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv

Ābolu-dzērveņu medalus kokteilis

Sastāvdaļas
  • 500ml dzērveņu medalus
  • 500ml ābolu sula
  • 100ml degvīns
  • 100g dzērvenes
  • 1 tējk. rīvētas ingvera saknes
Septembris - mēnesis, kas vasara īsti vēl nav beigusies, bet rudens tā īsti vēl nav sācies. Arī laiks aiz loga mulsina - tad auksts, tad līst lietus un uzreiz parādās saule. Mēs iesakām šo kokteili pasniegt lietainos un drēgnajos septembra vakaros. Taču tik pat labi to var pasniegt atdzesētu, ar ledu.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Dzērvenes ieber katliņā, saspaidi ar kartupeļu stampu, pievieno 250ml ūdens un uzvāri. Vāri 5 minūtes. Tad peivieno alu un ābolu sulu, ingvera sakni un uzkarsē.
2
Salej glāzēs degvīnu, pievieno karstu dzērienu un uzreiz pasniedz.

Pievienot komentāru

Alkoholiskie dzērieni