Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv

Mārrutku uzlējums (Hrenovuha) 1

Sastāvdaļas
  • 1l 40% degvīns
  • 25g mārrutku sakne
  • 10g ingvera sakne
  • 1/2 citrona miza
Mārrutki ir garšaugs, kura saknes ir visgaršīgākās no septembra līdz aprīlim. Tuvojoties ziemas aukstajam laikam, piedāvājam pārbaudītu mārrutku uzlējuma recepti. Pārmērīga alkohola lietošana IR kaitīga Jūsu veselībai!

Pagatavošana

1
Mārrutku sakni un ingveru nomizo un sagriež ripiņās. Citrona miziņu sagriež smalkāk. Visu saliek burkā, pārlej ar degvīnu, uzliek vāku un noliek tumšā siltā vietā uz 4 dienām. Katru dienu uzlējumu samaisa. 5 dienā uzlējumu izkāš caur smalku sietu vai marli. Noliek nostāvēties vēl uz 4 dienām.

Pievienot komentāru

Alkoholiskie dzērieni