Gurķu un zaļās tējas mohito
Sastāvdaļas
- 100ml gurķu sīrupa
- 300ml ruma
- 4 laimi
- piparmētras
- 3 ēd.k. sausas zaļās tējas ar soursopa aromātu
- citronu limonāde
- svaigs gurķis dekoram
Tuvojas svinības, bet nezini, kādu dzērienu celt galdā? Limonādes un saldinātās sulas, lai paliek veikalu plauktos! Pagatavo šo mohito un tici - viesi to novērtēs!
Pagatavošana
1
Sausu zaļo tēju ieber karstumizturīgā traukā un pārlej ar 1 gl. vāroša ūdens. Apsedz ar vāku un ļaut ievilkties 15 min., izkāš un atdzesē.
2
Traukā liek piparmētru lapiņas, pievieno svaigi spiestu laima sulu un saspaida ar koka stampiņu. Pievieno rumu, zaļo tēju, gurķu sīrupu un samaisa.
3
Glāzes piepilda ar gurķu šķēlītēm, piparmētru lapiņām un ledu. Pielej glāzi līdz pusei ar pagatavoto dzērienu. Glāzi līdz malām piepilda ar limonādi. Pasniedz uzreiz.