Notiks "Starptautiskās izglītības dienas Rīgā"
Tava izglītība
2017. gada 8. marts, 16:20

Notiks "Starptautiskās izglītības dienas Rīgā"

Jauns.lv

18. martā viesnīcas Radisson Blu Hotel Latvija konferenču centrā notiks izstāde, kuru katru gadu ar nepacietību gaida skolēni, viņu vecāki, studenti un jaunieši . Vārdu sakot, visi, kas plāno mācīties ārzemēs – valodu kursos, vidusskolās, profesionālajās koledžās, universitātēs un augstskolās.

“Days of International Education”

ir vienīgā Baltijas valstīs notiekošā izstāde, kas tās apmeklētājiem dod iespēju tuvāk iepazīt un izprast ārzemju izglītības industriju, kā arī sastapt labāko mācību iestāžu pārstāvjus no dažādām pasaules valstīm.

Jau vairāk nekā 10 gadus izstāde kalpo kā unikāla platforma, kur var sastapt izglītības iestāžu vadītājus un vadošos speciālistus, kuri atbildēs uz visiem jautājumiem par mācībām ārzemēs. Izstādi organizē Baltijas valstīs labi pazīstamās starptautiskās izglītības aģentūras Baltic Council for International Education un Meridian Group. Izstādē Rīgā 18. martā būs pārstāvētās vairāk nekā 80 mācību iestādes.

Bakalaura un maģistra studiju programmas

Izstādē piedalīsies arī pārstāvji no vienas no labākajām britu universitātēm University of Glasgow un pazīstamās privātās universitātes University of Law. Savukārt Nīderlandi, kas ir neapšaubāmi līderi kontinentālajā Eiropā augstākās izglītības jomā, pārstāvēs veselas 5 mācību iestādēs. Rīgā ciemosies arī privātā universitāte Bocconi University no Itālijas, IE Business School no Madrides, University of Southern Denmark no Dānijas, Häme University no Somijas, labākās viesnīcu menedžmenta un tūrisma augstskolas, kas ietilpst Swiss Education Group, un Čehijas vadošā universitāte Charles University in Prague, kā arī universitātes no Vācijas, Krievijas (Sanktpēterburgas Valsts universitāte), Jaunzēlandes (Otago Polytechnic) un Ķīnas (Southern University un Zhejiang University). Šajās universitātes iespējams iegūt bakalaura vai maģistra grādu, kā arī iestāties doktorantūrā vai īstermiņa profesionālajos kursos.

Pamatizglītība un vidējā izglītība labākajās skolās un koledžās.

Izstādē ieradīsies arī pamatskolu un vidusskolu direktori un vadošie speciālisti, kas stāstīs par dažādām izglītības programmām gan valsts, gan privātskolās. Piemēram, ieradīsies Skotijas privātskolas Gordonstoun pārstāvis.  Šajā skolā mācījušies trīs britu karaliskās ģimenes paaudžu locekļi – Edinburgas hercogs princis Filips (karalienes Elizabetes II vīrs), princis Čārlzs, princis Endrjū un princis Edvards. Izstādē būs arī citu pazīstamu skolu pārstāvji no Lielbritānijas, Austrijas, Vācijas, ASV un Kanādas, kas palīdzēs skolēniem uzsākt ceļu uz labākajām pasaules universitātēm.

Lietderīga atpūta valodu nomentēs un skolās.

Pēdējos gados arvien populārāk kļūst pavadīt brīvdienas vai atvaļinājumu, apgūstot kādu valodu ārzemēs. Izstādē Rīgā ieradīsies viena no labākajām Lielbritānijas valodu skolām – Wimbledon School of English. Savukārt par programmām skolēniem un pieaugušajiem ASV stāstīs Zoni Language Centre pārstāvji, bet par kursiem Kanādā – Columbia International College. Būs arī desmitiem citu piedāvājumu no daudzām valodu skolām – Academic Summer, Clifton College, Eastbourne College, Queen Anne’s School un citām.

Izstādes laikā notiks bezmaksas semināri par augstāko izglītību Lielbritānijā, kā arī mācībām Kanādā, Čehijā, Nīderlandē un citās valstīs

“Starptautiskās izglītības dienas”

18. martā Rīgā

viesnīcas Radisson Blu Hotel Latvija konferenču centrā Elizabetes ielā 55

Izstādes darba laika: 10.00 – 17.00.

Ieeja bez maksas.

Sīkāka informācija un dalībnieku saraksts: www.balticcouncil.org 


Karlīna Timofejeva / Publicitātes foto