Kā ļaudis Rīgas klubos sagaidīja 2015. gadu. FOTOREPORTĀŽA
2015. gads galvaspilsētas Rīgas klubos un bāros tika sagaidīts gana jestri un daudzviet ļaudis svinēja līdz pat rītam.
Kultūra
2015. gada 1. janvāris, 18:42

Kā ļaudis Rīgas klubos sagaidīja 2015. gadu. FOTOREPORTĀŽA

Jauns.lv

Ar dzirkstošu šampanieti, dejām, laba vēlējumiem un līksmību Rīgas naktsklubos sagaidīts 2015. gads. Kasjauns.lv Jaungada naktī iegriezās dažādās Rīgas izklaides vietās, lai raudzītu, kādās noskaņās ļaudis svin Jaungada iestāšanos.

Bindemanis pie pults naktsklubā „Mai Tai”

Naktsklubā „Mai Tai” viesi ne tikai izklaidējās telpās, bet arī kopīgi devās laukā, lai uz ietves lūkotos vienā no daudzajām uguņošanām, kas pusnaktī krāšņoja galvaspilsētas centru. Par muzikālo sniegumu klubā rūpējās dīdžejs Kaspars Bindemanis, DJ Uvis un saksofonists Jānis Danevičs.

Cirka diskotēka „Coyote Fly”

Atraktīva un jautra ballīte norisinājās Vernisāžas klubā „Coyote Fly. Pēc gadumijas pie izklaides vietas veidojās gara rinda ar tiem, kuri 2015. gadu vēlējās sākt ar izklaidēm tieši šajā klubā. Pirmajiem 300 viesiem bija arī sarūpēts īpašs pārsteigums - baltas maskas, jo šīs nakts tēma bija „Baltais cirks”. Jaunā gada svinību baudītājiem bija iespēja vērot iluzionista trikus, klaunu un animatoru sniegumu, kā arī baudīt citus interesantus priekšnesumus.

Lapčenoks „Sapņos un kokteiļos”

Kultūras bārā „Sapņi un kokteiļi” pirms pusnakts par omulīgu gaisotni gādāja estrādes dziedātājs Viktors Lapčenoks, bet pēc pusnakts atraktīvā grupa „Transleiteri”. Līdz pusnaktij Lapčenoka muzikālo sniegumu varēja baudīt viesi ar ielūgumiem, bet pēc pusnakts lustēties jau varēja ikviens.

Dejas koncertbārā „Laternu stundā”

Naktsklubā „Laternu stundā” Jaungads tika sagaidīts disko noskaņās. Visu nakti klātesošie baudīja lielisku mūziku 70. un 80. gadu stilā. Dejas un patīkamas emocijas koncertbārā virmoja teju līdz rītam.

Kasjauns.lv/ Foto: Anete Janševica