Un viņa sevi dēvē par resnulīti un bezformu bābieti! FOTO
Glamūrīgā Džodija Mārša laikā, kad pie mums snieg un puteņo, mierīgi zviln pludmalē Barbadosas salā.
Sabiedrība
2015. gada 2. janvāris, 16:58

Un viņa sevi dēvē par resnulīti un bezformu bābieti! FOTO

Jauns.lv

Kultūriste un britu modele Džodija Mārša (36) pludmalē Barbadosas salā nepalika nepamanīta.

Džodija, kas savu karjeru sāka kā tā dēvētā tabloīdu trešās lapas modele, kur ierasti tiek publicētas bildes ar dāmas, kuru sievišķās formas ir itin iespaidīgas, Barbadosā pārlieku neaizrāvās ar kuplo formu nosegšanu. Viņas peldkostīms knapi spēja saturēt visu kopā, lai izskatītos daudzmaz pieklājīgi.

Džūdijas ietērps skatam pavēra ainu, ka skandalozā modele ir aizrautīga tetovēšanās fane. Uz viņas ķermeņa uztetovēts gan ērglis, gan šādas tādas pikantas ainiņas

Modele no saules slēpās aiz 345 eiro vērtām „Miu Miu” saulesbrillēm. Neskatoties uz to, ka Džodija dažu gadu laikā no glamūrīga meitieša pārvērtusies par kultūristi un acīmredzami necieš no liekā svara, viņa pati sevi uzskata par resnulīti. „Jūs varbūt padomāsiet, ka esmu traka, bet, kad skatos spogulī, es redzu resnu bezformu bābieti!” par savu 54 kilogramu svaru un 157 centimetrus mazo augumu izteikusies Džodija.

Ar sava ķermeņa lamāšanu Džodija aizraujas jau no 15 gadu vecuma. Tieši pirms 21 gada viņa sāka sava ķermeņa korekcijas, un pirmā operācija bija deguna uzfrišināšana. 30 gadu vecumā viņa palielināja krūtis un drīz pēc tam aizrāvās ar kultūrismu.


Kasjauns.lv/ Foto: All Over Press