Nodzēsts milzīgs ugunsgrēks Smiltenē, kurā cieta ugunsdzēsējs. VIDEO. FOTO
Netālu no ugunsgrēka vietas atrodas arī gāzes un degvielas uzpildes stacijas, taču tās netika apdraudētas.
112
2015. gada 9. maijs, 08:27

Nodzēsts milzīgs ugunsgrēks Smiltenē, kurā cieta ugunsdzēsējs. VIDEO. FOTO

Jauns.lv

Ugunsdzēsējiem izdevies likvidēt ugunsgrēku būvmateriālu tirdzniecības angārā Smiltenē, Stacijas ielā 1, kura laikā vakar no pārkaršanas cieta viens no viņu kolēģiem, informē Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Izsaukums uz ugunsgrēku piektdien tika saņemts plkst. 19.21. Kad ugunsdzēsēji ieradās notikuma vietā, ēka jau dega ar atklātu liesmu.

Tika izsludināts paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks. Liesmas kopumā plosījās 1050 kvadrātmetru platībā. Netālu atrodas arī gāzes un degvielas uzpildes stacijas, taču tās netika apdraudētas.

Kopumā vakar ugunsdzēsēji devušies dzēst 17 ugunsgrēkus un piedalījušies 15 glābšanas darbos.

Rīgā, Brīvības gatvē aizdegusies vieglā automašīna. Mēģinot to nodzēst paša spēkiem, roku apdegumus guvis 57 gadus vecais spēkrata vadītājs.

Ugunsdzēsēju palīdzība bijusi nepieciešama pēc autoavārijas Jelgavas novada Glūdas pagastā, autoceļa Jelgava – Dobele 20. kilometrā. Avārijā bija iesaistītas četras automašīnas. Kādas sievietes atbrīvošanai no auto vraka izmantoti hidrauliskie instrumenti, bet cita cietusi sieviete no avarējušā auto izkļuvusi pašas spēkiem.

LETA / Foto: Evija Ziemiņa