Sabiedrība
2015. gada 2. novembris, 12:39

Kam jāpateicas par milzīgo šā rīta sastrēgumu Rīgā? Tas turpināsies vēl ilgi

Jauns.lv

Nepatīkamu un murgainu rītu piedzīvoja visi tie, kuri pirmdienas, 2. novembra, rītā ar auto devās pāri Akmens tiltam no Pārdaugavas uz centru. Autovadītājiem nācās stāvēt milzīgos sastrēgumos gan līdz tiltam, gan arī pēc tā. Ceļš, kurš līdz šim aizņēma pārdesmit minūtes, tagad ievilkās vismaz stundas garumā.

„Līdz šim no Akmens tilta prezidenta pils virzienā varēja nogriezties pa divām joslām. Tagad viena no tām remontdarbu dēļ ir slēgta, nedarbojās arī luksofors. Zīmes liecināja, ka tur notiek remontdarbi, bet nevienu remontstrādnieku nemanīja. Kādēļ, tur pirmdienas rītā jāsarīko tāds murgs,” Kasjauns.lv neizpratni izteica Kristaps, kurš pirmdienas rītā ceļā no Mārupes uz Rīgas centru bija spiests pavadīt pusotru stundu. Tikpat ilgu laiku ceļā pavadīja arī kāda autovadītāja no Āgenskalna līdz Skanstes ielai.

Lielos sastrēgumus veicināja arī tas, ka pirmdien atsākās skolēniem mācības, kad uz ielām ir ievērojami lielāka satiksme nekā brīvlaikā.

Rīgas domes Satiksmes departamenta komunikācijas speciāliste Ilze Dimante Kasjauns.lv pastāstīja, ka sastrēgumi Akmens tilta centra pusē, diemžēl, ilgs līdz pat gada beigām, jo tur izbūvē jaunu kanalizācijas tīklu uz jaunuzcelto viesnīcu.

Satiksmes departaments informējis, ka satiksme 11. Novembra krastmalas posmā no Akmens līdz Dzelzceļa tiltam ilgs līdz 29. decembrim „Lūgums autovadītājiem laicīgi plānot savus maršrutus, jo minētajā vietā intensīvās transportlīdzekļu plūsmas dēļ gaidāmi satiksmes apgrūtinājumi,” aicina Satiksmes departaments.

Kasjauns.lv/Foto: Facebook, Evija Trifanova/LETA

Tēmas