Preiļos modernizēta tehniskās apskates stacija un pilnveidota klientu apkalpošana
Tagad klientu apkalpošanas procesi notiek plašākā teritorijā, tos regulē rindu sistēma un apmeklētājiem vairs nav jādrūzmējas “dzīvajā” rindā.
Novadu ziņas
2015. gada 2. novembris, 19:40

Preiļos modernizēta tehniskās apskates stacija un pilnveidota klientu apkalpošana

Jauns.lv

CSDD Preiļu nodaļā un tehniskās apskates stacijā noslēgušies modernizācijas darbi un pilnveidota klientu apkalpošanas sistēma.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Viens no sarežģītākajiem darbiem modernizācijas gaitā bija atsevišķa stāvlaukuma izveide un tā aprīkošana ar klientu apkalpošanai nepieciešamajām iekārtām. Tagad klientu apkalpošanas procesi notiek plašākā teritorijā, tos regulē rindu sistēma un apmeklētājiem vairs nav jādrūzmējas “dzīvajā” rindā. Pirms tehniskās apskates klients stāvlaukumā var ērti novietot automašīnu, doties uz kasi, tur veikt visas nepieciešamās darbības, kā arī saņemt apskates kārtas numuru, doties uz laukumu un rindas gaitai sekot līdzi tablo. Kad tablo “iedegas” attiecīgais numuriņš, klients ar savu auto var doties uz apskates līniju.

Preiļu nodaļas pastāvīgajiem apmeklētājiem jāievēro, ka iebraukšana uz transportlīdzekļu tehniskās apskates veikšanu ir no stacijas otras puses, nekā līdz šim bija ierasts.

Jāpiebilst, ka šajā vasarā Preiļu tehniskās apskates stacijas līnijā uzstādīts arī jauns automobiļu pacēlājs.

CSDD nodaļas un tehniskās apskates stacijas apmeklētājiem Preiļos nodrošinātas mūsdienīgas pakalpojumu saņemšanas iespējas. Domājot par klientu ērtībām, CSDD rūpējas, lai apmeklētājiem visās CSDD nodaļās un apskates stacijās Latvijā tiktu nodrošinātas ērtas pakalpojumu saņemšanas iespējas. Piemēram, šādas rindu sistēmas kā Preiļos, jau darbojas apskates stacijās Aizkrauklē, Alūksnē, Balvos, Dobelē, Gulbenē, Jēkabpilī, Jūrmalā, Krāslavā, Kuldīgā, Limbažos, Madonā, Rēzeknē, Rīgā, Siguldā, Talsos, Tukumā, Valkā un Ventspilī.

Regīna Zommere / Publicitātes foto

Tēmas