Gaidāmas jaunas interneta īssērijas "Kaķplēsis". VIDEO
"Kaķplēsis" skatītājus izvedīs cauri dažādiem komiskiem, brīžiem absurdiem un pārspīlētiem notikumiem.
Kultūra
2015. gada 11. novembris, 18:20

Gaidāmas jaunas interneta īssērijas "Kaķplēsis". VIDEO

Jauns.lv

Publiskai apskatei globālajā tīmeklī klajā nācis animācijas lielprojekta "Kaķplēsis" reklāmas rullītis. Kopumā paredzētas sešas sērijas, katras sērijas garums būs 10 minūtes.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Publiskai apskatei globālajā tīmeklī klajā nācis animācijas lielprojekta „Kaķplēsis” reklāmas rullītis. Tas ir satīrisks vēstījums par nāvi, draudzību, atmiņām, sapņiem, vientulību un citām blēņām. Stāsta centrā ir galvenais varonis Kaķplēsis, kurš, nokļuvis veļu zemē, cīnās pret tumšajiem spēkiem. Šis piedzīvojums skatītājus izvedīs cauri dažādiem komiskiem, brīžiem absurdiem un pārspīlētiem notikumiem.

Izmantojot animācijas tehnikas elastīgumu, seriāls ir veidots plašā stilu variācijā, ieskaitot stopkadru, papīra un, protams, datorgrafikas animāciju. Paredzētas sešas sērijas, katras sērijas garums ir 10 minūtes.

Animācijas seriāla veidotāji ir atvērti dažādiem sadarbības piedāvājumiem, kā arī turpina meklēt jaunus biedrus, kas spētu projektu papildināt ar savu sniegumu animācijas, datorgrafikas un video apstrādes darbos.

Animācijas filmas "Kaķplēsis" reklāmas treileris - video:

Kasjauns.lv/Publicitātes foto