Glastonberijas festivālā plāno aicināt uzstāties Mailiju Sairusu
Esot plānots iekļaut Sairesu 2016.gada Glastonberijas festivāla izpildītāju sastāvā.
Kultūra
2015. gada 12. novembris, 23:42

Glastonberijas festivālā plāno aicināt uzstāties Mailiju Sairusu

Jauns.lv

Glastonberijas mūzikas festivāla rīkotājs Maikls Īviss pieļāvis, ka pasākumā varētu uzstāties skandalozā dziedātāja Mailija Sairesa.

Iepriekš Īviss noliedza baumas par 22 gadus vecās Sairesas iekļaušanu nākamā gada Glastonberijas festivāla programmā, taču tagad izteicies, ka tas tomēr būtu iespējams.

"Man bieži jautā, vai Mailija Sairesa uzstāsies Glastonberijā," teica Īviss. "Es nevaru atbildēt ar jā vai nē par jebkuru izpildītāju, jo tas tikai pastiprinātu baumas par mūziķu sarakstu. Es domāju, ka Glastonberijā ir vieta ikvienam."

"Glastonberijas festivālā ir 20 dažādas skatuves, un tas ļauj izveidot lieliskāko pasākumu pasaulē. Pie mums uzstājies Kanje Vests, Bejonsa, "Metallica" un "Jay Z". Tas parāda, ka pie mums ir gaidīti visi," norāda mūzikas festivāla rīkotājs.

Vārdā nenosaukts informācija avots britu avīzei "The Sun" sacījis, ka esot plānots iekļaut Sairesu 2016.gada Glastonberijas festivāla izpildītāju sastāvā, taču tas vēl esot "ļoti agrīnā stadijā".

Turpretī Īviss nesenā intervijā atklāja, ka jau atrasti galvenie izpildītāji nākamajiem diviem festivāliem. Četri no sešiem izpildītājiem uzstājušies iepriekšējos gados.

LETA / Foto: Vida Press