Sumināti Rīgas labākie interešu izglītības pedagogi
Fotogrāfijā Rīgas 49.vidusskolas zēnu kora pārstāvji, diriģente Margarita Dudčaka, koncertmeistars Jānis Pelše.
Runā Rīga
2015. gada 22. novembris, 21:53

Sumināti Rīgas labākie interešu izglītības pedagogi

Jauns.lv

Rīgas interešu izglītības nodarbībās ir iesaistījušies vairāk nekā 40 000 bērni un jaunieši. Pasniegtas gada balvas labākajiem interešu izglītības pedagogiem un audzēkņiem.

Par mūža ieguldījumu interešu izglītībā balvu saņēma Rīgas Valsts 1.ģimnāzijas muzeja pedagoģe Aina Elita Zumente un Rīgas Skolēnu pils interešu izglītības skolotāja Ligita Kandere.

Par debiju interešu izglītībā balvas ieguva Rīgas Valsts 2.ģimnāzijas, Rīgas 49.vidusskolas un Rīgas 6.vidusskolas koru interešu izglītības skolotāja Ilona Plūme, kā arī Mežciema pamatskolas tautas deju kolektīva "Irbe" interešu izglītības skolotāji Aija Konstante un Māris Konstants.

Par ieguldījumu interešu izglītībā balvu saņēma Strazdumuižas internātvidusskolas-attīstības centra vājredzīgiem un neredzīgiem bērniem vokālo ansambļu interešu izglītības skolotāja Irēna Ozoliņa, Rīgas Franču liceja tautas deju kolektīva "Auseklītis" vadītāja Iveta Pētersone-Lazdāne, Rīgas Skolēnu pils badmintona treneris Arnis Šefers, Rīgas Skolēnu pils zīmēšanas-gleznošanas pulciņa interešu izglītības skolotāja Māra Mickeviča, Rīgas Rīnūžu vidusskolas koru "Prima" un "Zvaniņš" un vokālo ansambļu interešu izglītības skolotāja, Rīgas Interešu izglītības metodiskā centra izglītības metodiķe un Rīgas Ziemeļu rajona mūzikas interešu izglītības skolotāju metodiskās apvienības vadītāja Nataļja Jekimova.

Balvu saņēma Rīgas Rīnūžu vidusskolas nestandarta modes pulciņu "Harmonija" un "Fantāzija" interešu izglītības skolotāja Sofija Kaļiņina, kā arī Rīgas Interešu izglītības metodiskā centra izglītības metodiķe, vispārējās izglītības iestāžu muzeju pedagogu metodiskās apvienības vadītāja Zinaida Soboļeva.

Savukārt nominācijā "Par sasniegumiem interešu izglītībā" balvu saņēma: Tehniskās jaunrades nama "Annas 2" Animācijas studijas audzēknis Artūrs Vobļikovs un viņa skolotāja ir Ilze Ruska; Bērnu un jauniešu centra "Kurzeme" austrumcīņu studijas "Džosui karatē" audzēknis Igors Sazonovs un treneris Vitālijs Vasjanovs; Tehniskās jaunrades nama "Annas 2" Kordas automodelisma pulciņa audzēknis Aleksandrs Mihailovs un skolotājs Pāvels Šarigins.

Balvu saņēma Rīgas Franču liceja tautas deju kolektīvs "Auseklītis" un kolektīva vadītāja Iveta Pētersone-Lazdāne un skolotājs Kaspars Brauns; Bērnu un jauniešu centra "Daugmale" horeogrāfiskais ansamblis "Pērlīte", ansambļa vadītāja Diāna Gorska, skolotāja Marina Dumberga, koncertmeistars Māris Ivanovs; Rīgas Skolēnu pils meiteņu koris "Rīga", diriģente Gunta Malēvica, vokālā pedagoģe Aija Smiltēna; Rīgas 49.vidusskolas zēnu koris, diriģentes Ilona Veldre un Margarita Dudčaka, koncertmeistars Jānis Pelše un Bērnu un jauniešu centra "Mīlgrāvis" zīmēšanas un gleznošanas pulciņš un skolotāja Ingrīda Irbe.

BNS/Foto: Jānis Romanovskis